Publicerad 2 kommentarer

Pdf-mönster

Ny webbutik och nya möjligheter! Nu äntligen kan vi testa ett pdf-mönster, något jag drömt om väldigt länge (och många kunder har efterfrågat det). Vi börjar med ”Hjärtan på tråd” i både svensk och engelsk version, funkar det kommer det fler.

Rent praktiskt fungerar det som vilket annat köp som helst men du skriver själv ut det eller behåller det på din dator. För enkelhetens skull valde vi ett mönster där allt presenteras i A4-format.

Jättekul och spännande men vad händer när man släpper lös sina mönster på detta sätt? Kommer våra kunder (ni) att respektera upphovsrätten och bara skriva ut det mönster ni har betalat för eller kommer det ut en drös mönster som vi inte får betalt för?  Vi väljer att tro att ni efter allt mitt tjat om kopiering kommer att förstå och försvara oss och se till att det sköts på rätt sätt.

Håller man kurs ska alltså alla deltagare ha ett köpt mönster antingen som man köpt i pappersformat eller som pdf. Fördelen med pdf-mönstren är att man kan ha dem i datorn/plattan och spar miljön, man kan dessutom börja direkt man beställt det och slipper vänta på försändelsen brevledes. Vill du hjälpa oss att få betalt för våra pdf-mönster så som vi ska, så är bästa sättet att själv gå in här i shoppen och beställa sitt mönster, då vet du att det gått rätt till och att mönstret inte är en obetald kopia (som du kanske ändå får betala för).  Den krassa verkligheten är ju att ju fler mönster vi får sälja desto mer motiverade blir vi att göra nya.

2 reaktioner på “Pdf-mönster

  1. Syr precis Hjärtan på tråd, det är dotterns svärmor som ska få den. Mitt mönster kommer från er. Jag är en som aldrig delar med mig av mönster men har tidigare märkt att det smusslas en den.
    Jag hoppas och tror att det kommer att fungera för er med Pdf mönster.
    Hälsningar Gunnel

    1. Jag tror att det kommer att gå bra, det går ju att fuska med allt men man måste lita på varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *