Publicerad 4 kommentarer

Upp i skyn

Härlig vår vi har och snart får vi fira påsk, bara att njuta och ha det bra! I växthuset frodas det och det är underbart att ta sin eftermiddagslur där ute i fågelkvitter och doften av citrusblom.

Bengts kviltar har varit i Prag och nu är de snart här hemma igen. Mönster nummer två är precis färdigt och vi hoppas förstås att ni ska frestas. Det är min favorit och jag ser fram emot att få se den i fler färgställningar (skicka gärna bilder). Den vi har är sydd med ett tonat bakgrundstyg men det går såklart att använda många andra varianter.

Många av er har kommit på fördelen med pdf-mönstren och vi ser en klar ökning där. Eftersom både Bengt och jag jobbar med annat så är vår tid för att skicka mönster begränsad och efter mycket helg och kvällsarbetande under många år uppskattar vi nu vår ledighet mer än någonsin. Därför är det en fördel för oss om ni beställer pdfer och ni får era mönster snabbare, jag jobbar med Tyger & Ting på torsdagar och fredagar och därför kan det bli lite väntetid för er som beställer pappersmönster.

Ha nu en riktigt härlig påsk och om regnet öser ner eller kanske snön så är det bara att ladda hem ett nytt mönster och börja sy.

4 reaktioner på “Upp i skyn

 1. Hej, har skrivit kommentar i upp i skyn (första bilden) + mejl.

 2. Hej!
  Jag har handlat hos er för några år sedan. Köpte mönstret hjärtan på tråd med material. Jag har lite volymvlieseline kvar och funderar bara på vad den kvaliteten heter. Jag tog med mig det jag hade kvar till jobbet och använde det till necessärer här. Nu undrar bara vad denna kvalitet heter. Kan ni hjälpa till med det? Vilken tjocklek är det? Det kanske står i mönstret hemma men skulle vilja veta det nu?
  Hälsningar Maria

  1. Hej Maria,
   vi har aldrig sålt mellanlägg i tygpacken så jag kan inte säga säkert vilket du menar men det vi i stort sett alltid använder själva är en dubbelklistrad volymvlieselin från Freudenberg. Artikeln heter HH650 och är 150 cm bred.

 3. Will you be getting in any more YLI threads for hand quilting??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *