Publicerad 2 kommentarer

Hemlig kurs, ny löpare

Igår höll jag första kursen på ungefär ett år och det var både nervöst och jättekul! Så skoj att få träffa alla goa kunder igen och att få prata i lugn och ro. Vädret var mörkgrått och helt perfekt för en heldag vid symaskinen.

Temat för dagen var en hemlig löpare i Sprätthönsens regi och mönstret Bengt och jag gjort var helt nytt. Alltså ingen som ”korrektursytt” innan utan skarpt läge med 21 testsömmerskor på plats, därav nervositeten.

Allt flöt på bra och enkelheten gjorde att det var väldigt avslappat och lugnt hela dagen. Inga stora utmaningar för någon utan ren avkoppling. Vill ni se fler alternativa färgställningar så kika in på Sprätthönsens blogg http://spratthonsen.blogspot.com/

Också var det namnet då! Jag vet…inte så korrekt, Positiv/negativ löpare var det egentliga namnet men det kändes lite kul att (just för att jag själv retar mig på allt slarv med språket) visa hur dumt det blir när man missar ett litet tecken.

2 reaktioner på “Hemlig kurs, ny löpare

  1. I am trying to purchase your pattern, Hhartan pattern trad but it is all in a language I can’t read. I need it in English also the cost. Can you help me

    1. Please visit tygeroting.com and Your problem is solved.
      Best regards
      Catharina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *