Publicerad 3 kommentarer

Adventsmysteriet!

Nu börjar det dyka upp färdiga adventsmysterier lite hit och dit på sociala medier så jag tänkte att det kanske är dags att samla ihop lite. Lättast tror jag att det är om man lägger upp bilderna i kommentarsfältet på facebook. Skulle vilja lägga allt här i bloggen men vet inte hur det går till så fb ”får duga”.

Det låter som deltagarna har haft kul och gillat upplägget och då är det så som Bengt och jag önskade. Vi ville att detta skulle få bli affärens grand finale och det känns som det blev så. Det är så kul att se alla olika färgkombinationer (eftersom alla fick önska sina färger så är alla väldigt olika).

Nu är det fler som blivit sugna och därför har vi tagit fram ett separat mönster som man kan köpa (utan tyger och spänningen att inte veta vad man ger sig in på). Som ni kanske redan upptäckt så har den här nya hemsidan/bloggen lite nya finesser, bl.a. så kan man se vissa varor från webbutiken direkt under blogginläggen.

3 reaktioner på “Adventsmysteriet!

  1. I would like to purchase the Hearts On A String pattern. Do you ship to the US, or do you sell digital copies? Thanks

    1. Hi Chris, yes we ship to the US. We dont sell digital copies, we are working on it but cant say when it will be possible.

    2. Hi again Chris! Now we have the Hearts on a sting as pdf! You can find it here: https://www.tygeroting.se/2019/01/pdf-monster.html

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *