Publicerad 4 kommentarer

Nu ligger webbutiken uppe!

Nu har vi öppnat upp nya webbutiken så det är bara att gå in och kolla runt, kanske falla för en frestelse eller två. Alla våra mönster ska finnas med till ordinarie priser, allt annat är halva priset. Som ni säkert märker står det st även efter antalet på tyger och det beror på att webbvärlden inte är riktigt tyganpassad men eftersom vi bara säljer hela metrar så ska det ju funka ändå. Mobilversionen behöver justeras men i datorn är det lätt att välja produkttyp och se allt (nya större bilder).


Passa på och gör fynd! Pressarfötterna blir aldrig omoderna och förmodligen aldrig billigare heller. Tittar man på tygpackarna så innehåller de många fina tyger gillar man inte projektet det är avsett för kan man ju faktiskt sy något helt annat. Jag har under utförsäljningen sett många härliga kombinationer av rea-metervarorna som ska bli ”lappade” baksidor. Det är väldigt läckert att plocka in sina tygrester från framsidan tillsammans med metervaror och göra en mix av stora och små bitar till ett stort bakstycke, det ger en ny dimension till hela projektet.

Hoppas ni vill prova att beställa här i nya shoppen och att ni gillar upplevelsen, tror det är en stor förbättring mot tidigare!

4 reaktioner på “Nu ligger webbutiken uppe!

 1. Kan man fortfarande köpa er handkviltningstråd ?
  I så fall, hur går jag till väga ?

  Hälsningar
  Sonia

  1. Hej Sonja det går bra att maila en order till oss. Jag mailar ett uppdaterat foto med de trådar som finns kvar.

 2. Har dere mønsteret på Klyftløparen? Eventuelt som PDF nedlastning?

  1. Hej! Jag kan försöka fixa det. Men det kan dröja nån dag innan det blir tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *