Publicerad 4 kommentarer

Klart eller snart klart?

Handen på hjärtat hur ligger det till med Adventsmysteriet? Blir full i skratt när jag jämför mitt 4-åriga barnbarn med min hialösa mamma. Tänk att hon som ”nog inte hade tid med något mysterium i december” plötsligt den 16:de december skickar en bild på en färdig topp. Agust (4 år) hade med sig sina kalendrar hit när han var här några dagar, för honom var det otänkbart att öppna något i förväg! I mitt huvud tänkte jag att det var tvärt om men exemplen är fler. Kommentarer om att ”känna sig busig när man öppnar i förväg” eller ”jag har så mycket att göra veckan före jul så jag kände mig tvungen” eller ”eftersom jag reser bort på söndag var jag tvungen att sy klart”.

Vi är såklart jätteglada att ni verkar nöjda och blivit lite barn på nytt så här i december 2018, det var väl på tiden ; )  Hoppas att resultatet gör er glada och taggade att köra på och att alla ni som ännu inte börjat, blir nyfikna att köra igång i mellandagarna när ert lugn lagt sig. På något sätt hoppas jag att få se alla färdiga alster och kanske samla dem här i bloggen? Vet inte vad som händer efter den 24:de om det läggs ut bilder till höger och vänster men ser inte något hinder. När sista ”luckan” är öppnad så får nog helt enkelt de som inte startat än hålla sig borta från sociala medier eller finna sig i att mysteriet röjs för jag kan nog inte heller hålla mig längre efter den 24:de. 

4 reaktioner på “Klart eller snart klart?

 1. Mysteriet flytet på relativt bra. Ligger ett par dagar efter. Lika spännande varje morgon när paketet skall öppnas.

  1. Ett par dagar är ju inget bekymmer, det tar du snart igen.

 2. Ligger i fas med igår. Nu samlar jag mod att gå till min stuga och öppna dagens paket. Måste skotta mig in och är förkyld😬🤧
  Sen strejkar värmepumpen och det gör inte saken bättre😩
  Nu en lite vila innan jag går ut…..
  Va fint ni har gjort på uteplatsen🎄🤗

  1. Hoppas allt känns bättre och att åtminstone hjärtat blir varmt när du öppnar dagens. Undrar vad tomten säger om en värmepump på önskelistan?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *