Publicerad 2 kommentarer

Tillsammans

Här kommer första mönstret i en serie på tre (eller kanske blir det fler). Bengt kommer att ställa ut tre av dem på Praguepatchworkmeeting i vår (ingen tävling utan bara utställning).

Den här kallar vi Tillsammans (eng. Together). I serien blir det trianglar, kvadrater, stavar och kanske cirklar och stjärnor.

Lapptekniken är väldigt enkel applikationsteknik men med stort fokus på kviltningen. Här är det verkligen kviltningen som framhäver och förstärker intrycket. Det är såklart inget krav att lägga timmar på den men visst ser man att det förgyller?

Nu märker vi stor skillnad i webbutiken också, alltfler väljer Pdf-varianterna och det gläder oss. Tanken är att vi så småningom bara kommer att sälja Pdf:er så om ni har strul med kortbetalningen eller annat så försök att få hjälp så ni löser det.

Ett annat hett tips är att kolla era uppgifter ordentligt så att ni lagt in rätt mailadress (varenda bokstav måste stämma) och en extra titt så det verkligen är ett Pdf-mönster ni beställt när det är det ni vill ha. Det är så lätt att det blir fel och så onödigt att få en portoavgift när det egentligen inte behövs. Lycka till!

2 reaktioner på “Tillsammans

  1. Hei Jeg har kjøpt mønsteret Tilsammans (trekant).
    Når tid kommer de andre mønster i serien?

  2. Hej Catharina
    Pratade nyss med dig per telefon om en beställning.
    Ditt förslag på lösning var att jag sätter in pengarna på ett konto
    Jag beställer 1 mönster Solkatter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *