Publicerad 5 kommentarer

”Lajkat”

Så var helgerna över och vi återgår utvilade till vardagen igen. Min vardag är lite svajigare än vanligt då jag inte har en aning om vad som komma skall men i övrigt är det bra. Julen började med bästa julklappen, lilla barnbarnet Frans anlände den 20/12 och bättre än så kan det inte bli, ett välskapt litet gossebarn.

I mellandagarna la vi ut en bild på ett av Bengts projekt som han hållit på med, det är en serie med flera kviltar som hänger ihop färg och mönstermässigt. Vi la det på Instagram och det klickades och likades som aldrig förr. Vet inte vad som hände eller hur det gick till men det känns ju jättekul att få all den uppmärksamheten. Får se när och om det blir mönster på allihop, nu ser ni den här också. Jag bara älskar kviltningen! Ni håller väl ett öga på tygeroting på instagram också?

God fortsättning till er alla!

5 reaktioner på “”Lajkat”

 1. Hoppas ni fortsätter skapa mönster. Detta sätter jag mig i kö för😊

 2. Grattis dubbelfarmor o farfar🧸 slutar inte att hänga på ert skapande.

  1. Tackar!

 3. Hej, har köpt mönstret och är nyfiken på vilket material (linne/bomull) och färg som bakgrunden är gjord i? Finns den till försäljning?
  Har vita väggar och vill att det ska bryta så det inte ser ”smutsigt” ut.

  1. Hej Benita. Det är ett amerikanskt bomullstyg som är tonat. Daiwabo for EE Schenck Company: Serenity ombre 11216-EA
   Vi säljer inte tyger längre men det finns säkert någon annan butik som har det eller kan ta hem det. Quiltstugan i Sala brukar vara villig att hjälpa vår mönsterkunder (men säkert många andra också).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *