Publicerad 2 kommentarer

Buskatter

Katter är alltid rätt! I alla fall så verkar det som lappteknik och kattägande går hand i hand. Eller vem äger en katt? Har mer än en gång konstaterat att det är precis tvärt om, i världen finns det en väldig massa katter som äger en kviltare.

Nu har vi översatt och gjort Pdf:er av Buskatter som på engelska fick namnet Teasing Cats.2 reaktioner på “Buskatter

  1. Hej, jag beställde kurvlinjaler o betalade via swish den 16/1 svarade på ditt mail o gav adressuppgifter, även skickat ett till mail, utan att få nån form av svar, även skrivit ett brev men det har nog inte hunnit fram, det känns mycket konstigt då jag har handlat mycket av er tidigare, mest på mässor. Min adress är Gerd Larsen, 1:a Parkgatan 16, 82443 Hudiksvall
    Hälsningar Gerd

    1. Hej Gerd! Så konstigt att det inte funkat. Jag har inga mail ifrån dig. Skickade tidigare ett svar på det inlägg du gjorde men har sedan inte hört något mer. Ser nu att du betalat så jag plockar ihop din beställning och skickar til l adressen du lagt här ovan. Ber så hemskt mycket om ursäkt!
      Kollade även på din första order i webbutiken och funderar på om din mail verkligen slutar på .st (känns ovanligt) kan det vara där det blivit fel?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *